New Sportglasses Sponsor !!!

Gepubliceerd door dennis op


We are very pleased to announce that the next company will share the same ambitions as Diego to let him shine in all the hard training workouts & the biggest races in the world.

Welcome to https://www.julbo.com/ !

Julbo specializes in performance eyewear both for sports and casual lifestyle for on an off the trails or in and out of the mountains. We strive constantly to protect your eyes from UV rays (A, B and C), we offer a wide choice of REACTIV photochromic lens, polarizing or standard polycarbonate lenses.

WE ARE JULBO!

JULBO… Made in Jura, France, an International Brand!

Diego will use the AEROSPEED – ULTIMATE – FURY Sportglasses in all his Training and Racing goals.

Julbo, The World Needs Your Vision !

JULBO werd in 1888 opgericht in de franse Jura waar het nog steeds gevestigd is. JULBO is het referentiemerk voor Sportbrillen wereldwijd. JULBO staat bekend om zijn technische expertise en volgt zijn eigen waarden en creatieve drijfveren om zich te profileren als de wereldwijde speler op het gebied van zonnebrillen en correctie monturen. De missie van JULBO: het vinden van de beste oplossingen om de ogen te beschermen, zodat het voor iedereen mogelijk is om beter naar de wereld te kunnen kijken!

JULBO heeft altijd nauw samengewerkt met zijn atleten en ambassadeurs voor een gemeenschappelijk doel: het uitwisselen, delen en verzamelen van de behoeften van de meest veeleisende sporters om relevante oplossingen te bieden op het gebied van bescherming.

JULBO vervaardigt in zijn geïntegreerde laboratoriumsportbrillen die 100% aangepast zijn aan de visie van de drager. De consument hoeft alleen maar het montuur en de lens te kiezen, en JULBO zorgt voor het hele productieproces door te vertrouwen op zijn expertise. Dragers van optische brillen kunnen zo profiteren van de best presterende sportzonnebrillen op de markt.

One Way Up Diego !

#JULBO

#JULBOATHLETE

#DVLRACING


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *